Extra diensten

Je hebt een concreet project of een perfecte locatie en je wilt extra ondersteuning? Om je nog beter te helpen biedt Spacified volgende ondersteunende diensten aan aan Verhuurders en Huurders (beschikbaar in België en Nederland).

Contacteer ons


Zoek service

Wij zoeken een locatie voor je project

Je zoekt een tijdelijke locatie? Je hebt reeds de beschikbare panden op Spacified.com gecontacteerd? En je plaatste ook al een vraag op het platform? Wij helpen je graag met het vinden van een tijdelijke ruimte indien je niet vindt wat je zoekt op in het aanbod.

Hoe werkt het?

  • We bespreken telefonisch je vraag en bespreken de haalbaarheid van de locatie-zoekopdracht

  • Wij nemen het zoeken van je over en contacteren verhuurders die matchen met de vraag

  • Een standaard locatie zoekopdracht kost €349 (excl. BTW)*
    *Hiervoor nemen wij het hele traject van je over en indien we geen panden kunnen voorstellen na 4 weken betaal je slechts de helft van het tarief (€174 excl. btw)

Contacteer ons

Marketing & project diensten

Marketingdiensten

  • Marketing en communicatie van een project (pop-up store of andere)

  • Marketing en communicatie van een locatie (co-working, event locatie,...)

  • Extra zichtbaarheid en promotie op het Spacified platform (nieuwsbrief, zoekresultaten en homepage)

Projectdiensten

  • Project management: op basis van je briefing nemen we de begeleiding en uitvoering van het project over (in samenwerking met een netwerk van gespecialiseerde partners)

  • Creative concepts: op basis van je projectbriefing leveren we een creatief concept voor je (tijdelijk) project (zoals het concept voor uw pop-up shop of een concept over meerdere tijdelijke winkelruimtes)

Contacteer ons


Overeenkomsten op maat

Tijdelijke huur maakt gebruik van specifieke juridische overeenkomsten voor het terbeschikking stellen van kantoordesks of winkelruimte. We ondersteunen je graag met ons netwerk van juridische specialisten voor de opmaak van overeenkomsten voor tijdelijke verhuur.