Hoe werkt het?

Spacified is een platform dat Huurders en Verhuurders van tijdelijke ruimtes samenbrengt. Hoe werkt het? Je kan ruimte vinden op 2 manieren:

1. Zoek een ruimte

Aan de hand van je stad en extra zoekcriteria kan je de beschikbare ruimtes op Spacified doorzoeken. Vind je een ideale locatie? Contacteer de Verhuurder meteen met je vraag via de contactfunctie op zijn pagina. 

2. Stel je open vraag

Geen ruimte kunnen vinden op het platform? Stel dan je open vraag op Spacified. Geïnteresseerde Verhuurders zullen je contacteren met je voorstel, wij gaan ook op zoek naar een mogelijke match en misschien melden zelfs nieuwe verhuurders zich met een locatie voor je vraag.

1 Huurders doen een aanvraag

Huurders posten - gratis - een aanvraag om een locatie te huren. Of je nu op zoek bent naar winkelruimte met etalage, een kantoor of een eventlocatie: het neemt maar enkele minuten in beslag om een aanvraag te doen.

2 Verhuurders doen een bod

De Verhuurders op Spacified krijgen automatisch een bericht wanneer er een nieuwe aanvraag is. Als ze geïnteresseerd zijn, kunnen ze een bod uitbrengen. Huurders kunnen op hun beurt de biedingen beheren in het Dashboard.

3 Matchmaking

De Huurder zal het aanbod van de Verhuurder die volgens hem het best bij hem past accepteren. Een perfecte match? De Huurder en Verhuurder handelen alles af en starten een nieuwe samenwerking.


Ik ben een VerhuurderIk ben een Huurder

Hulp nodig?

Nog steeds geen geschikte ruimte gevonden of een hele specifieke vraag of project? Dan helpen we je graag persoonlijk verder met onze zoekservice.


Extra diensten