Over Spacified

Spacified is een nieuw platform dat Huurders en Verhuurders van ruimtes met mekaar in contact brengt. Op ons platform kunnen Huurders in enkele klikken een aanvraag posten voor een locatie, terwijl Verhuurders proactief hun fysieke locatie aan een groot publiek kunnen aanbieden. Een pop-up shop, flexibel kantoor of een unieke event locatie? Spacified helpt je de ruimte te vinden die je nodig hebt.


Onze missie

Onze missie is om een creatiever en zinvoller gebruik van ruimte mogelijk te maken.aboutus

De mensen achter Spacified zijn er rotsvast van overtuigd dat we naar efficiënter gebruik van fysieke locaties moeten streven. Wereldwijd zijn er miljoenen ruimtes die weinig of niet gebruikt worden. Toch zijn er heel wat mensen die op zoek zijn naar ruimtes, maar voor hen is het niet altijd makkelijk deze ruimtes te gebruiken door lange, vaste contracten. Wij geloven dat huren op korte-termijn een win-win situatie kan zijn voor zowel Huurders als Verhuurders.

Spacified werd gelanceerd in 2012 in Hasselt (België) door een team van ondernemers met een achtergrond in de Internet business. Tijdens hun carrière werden zij zelf vaak geconfronteerd met hoe moeilijk het is als jong bedrijf, designer of freelancer om de juiste ruimte te vinden om producten te testen, te groeien als bedrijf of om een flexibel kantoor te vinden. Maar het kan anders! Spacified gelooft in flexibel verhuur op korte-termijn in retail, kantoor en event.

Om op de hoogte te blijven over het laatste nieuws, inzichten en dergelijke: volg Spacified op Twitter en Facebook.


Spacified voor Huurders

Vraag ruimte aan - simpel en snel

Vertel ons in enkele woorden waar je naar op zoek bent voor je activiteit en deel het op Spacified. Of je nu op zoek bent naar een nieuw kantoor, een locatie voor een event of een lege winkelruimte voor een pop-up shop - het neemt maar enkele minuten in beslag om een aanvraag te doen.

Vind een match

Je aanvraag zal beantwoord worden door Verhuurders die interesse hebben in jouw aanvraag. Jij beslist met welke Verhuurder je wil werken door met hem in contact te komen op ons platform.

Flexibel huren op korte-termijn

Spacified brengt je enkel en alleen in contact met de Verhuurders. Vergeet eindeloos zoeken - onze Verhuurders beantwoorden je aanvraag met plezier.

Word een Huurder

Spacified voor Verhuurders

Verbeter je bezettingsgraad

Wij helpen verhuurders om hun ruimtes tijdelijk te verhuren. Spacified brengt Verhuurders in contact met creatieve initiatieven die een meerwaarde bieden aan een locatie!

Creatieve matchmaking

Een Huurder plaatst een aanvraag op Spacified, waarna jij als Verhuurder kan beslissen of je deze activiteit wil laten doorgaan in je locatie. Jij beslist hoe ver je wil gaan.

Discretie nodig? Geen probleem!

Ben je eigenaar van een zeer bijzondere locatie? Spacified maakt het mogelijk om discreet aanwezig te zijn op het platform. Jij beantwoordt alleen de aanvragen die perfect passen binnen jouw locatie!

Word een Verhuurder