MONAR&Clothes x Sam Edelman

Wij zijngesloten
25 Apr
25 Apr
Damesschoenen

Lombardenvest 61, 2000 Antwerpen, België

Openingsuren

Z - - -
M 10:00-18:00 - -
D 10:00-18:00 - -
W 10:00-18:00 - -
D 10:00-18:00 - -
V 10:00-18:00 - -
Z 10:00-18:00 - -

Win a trip to New York & personal shopping in Soho!

WIN

"We nodigen alle fashionista’s uit om een kijkje te nemen, mee te feesten en zelf te ondervinden waar Sam Edelman voor staat. Iedereen is die dag ook fotomodel want onze fotograaf zet iedereen die wil op de gevoelige plaat met Sam Edelman schoenen aan (die ze in de winkel kunnen passen).

Sam Edelman is aanwezig in de boetiek en kiest persoonlijk de leukste foto eruit. De vrouw op die foto krijgt een paar schoenen cadeau ... dat ze kan ophalen in de Sam Edelman boetiek in New York. Sam Edelman trakteert op een ticket naar New York, een verblijf van twee nachten in vijfsterrenhotel Quin in New York, en een bezoek aan het ontwerpatelier.”

DETAILS

- 25.04.2014

- 14h-...

- Lombardenvest 61-63, 2000 Antwerpen

- Dj Amelie Lens (1/2e Sören)

https://www.facebook.com/sorendjs?fref=ts

https://soundcloud.com/soren-mttrhrn

MEER INFO

Antwerpen, 24 maart 2014 - Sam Edelman opent een pop-up store in Antwerpen. Daar is de meest uitgebreide selectie van het merk in België te koop. En er is meer. Op 25 april komt de Amerikaanse topdesigner naar ons land. Die dag belooft een echt modefeest te worden.

“Om Sam Edelman te promoten in Europa, doen we om de zes maanden een groots event in een leuke stad. Zo was het merk al te gast al in Amsterdam en Milaan, dit najaar trekken we naar Parijs en deze lente is Antwerpen aan de beurt. Op vrijdag 25 april komt Sam Edelman himself naar België voor een echt modefeest in de boetiek van Monar in de Wilde Zee. Antwerpen is dé mode- hoofdstad van België en dus de perfecte thuis voor een trendsetter als Sam Edelman.”

Voor die gelegenheid staat de hele etalage van Monar in het teken van Sam Edelman met in het uitstalraam de zomercollectie van het merk, unieke posters met Sam Edelman gezicht Kate Upton én een dj.

Wat staat er die dag op het programma? “Mode, muziek, een drankje en een hapje, cadeautjes en een fotowedstrijd. Een ech- te party dus,” legt Stephan Detry uit."

PARTNER

Porta Mundi

INSTAGRAM

http://bit.ly/1kuQJw7

FACEBOOK

Monar Online

Wil je contact opnemen met de Pop-up eigenaar?

Log in om contactgegevens te zien. Log in