Vollebak Vennestraat @The Box

Wij zijngesloten
6 Sep
21 Sep
Straatfeest

Vennestraat, 3600 Genk, België

Openingsuren

Z - - 12:00-22:00
M - - -
D - - -
W - - -
D - - -
V - - -
Z - - 12:00-22:00

Vollebak Vennestraat is een zintuigelijk feest dat van 16 augustus tot 13 september in de Genkse multiculturele slagader, de Vennestraat, doorgaat.

Vollebak Vennestraat is een zintuigelijk feest dat van 16 augustus tot 13 september in de Genkse multiculturele slagader, de Vennestraat, doorgaat.

The Box herbergt tijdens Vollebak Vennestraat, als één van de handelspanden in de straat, 6 ondernemers die je zintuigen prikkelen.

Nog op het programma:

FOODMONKEYS

Op 6 en 7 september komen "The FOODMONKEYS" naar The Box met een eigen, supergezellige huiskamerrestaurantje. Be prepared for Monkeydogs, sandwiches met kip en biefstuk, caesarsalade, Luikse Balletjes, knapperige frietjes met homemade mayo en appelcreme maar ook lekkere wijntjes, ambachelijke bieren en uiteraard The Foodmonkeys cocktails. De keuken is volgend weekend doorlopend open van 12u tot 22u.

RIME&FISH

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 september opent Rime&Fish een heuse pop-up shop in The Box. Op zoek naar een tintelende extra touch voor je interieur? Met een stoer geverfde stoel of een knap gekleurde kast lukt het vast. Alle meubelstukken van Rime & Fish zijn uniek én minzaam voor het milieu. Ze hebben een rijk gevuld leven achter de

rug, maar staan nu gladgeschuurd en gloedvol geschilderd te wachten op een nieuwe toekomst in je warme woonst.

FOREST FRUIT

Naomi Kerkhove ontwikkelt haar werk op het grensgebied tussen strip, film, textielontwerp en performance. In haar voorstellingen en installaties neemt ze de kijker mee op een poëtische trip doorheen een volledig met de naaimachine gestikte, zwart-witte miniatuurwereld. Naomi Kerkhove begint op dinsdag 16 september in The Box met een tekening van Winterslag/Genk als een voorproefje voor de workshops waarin ze met de deelnemers de tekening in een 3D-wereld zal ombouwen met behulp van stof en naaimachines.

Resultaten zijn te bewonderen in het weekend van 20 en 21 september tussen 14u en 18 u.

Meer info:

www.theboxgenk.be

www.vollebakvennestraat.be

Wil je contact opnemen met de Pop-up eigenaar?

Log in om contactgegevens te zien. Log in

In deze ruimte(s)

The Box