Vind je niet de ruimte die je zoekt?
plaats gratis je vraag

Zoek ruimtes

104 locaties gevonden

Img_7119 SCARLATTI in Antwerpen

large bright space with natural light in the centre of Antwerp. Convenient location, 10 minutes walking distance from central station. A small kitchen space with sink is available. Perfect for multiple purposes: Photoshoots, gallery or exhibition space.   Grote lichte ruimte met natuurlijke lichtinval in het centrum van Antwerpen. Goed gelegen op wandelafstand van het centraal station. een kleine keuken met lavabo is beschikbaar. De ruimte is geschikt voor onder andere photoshoots of als expositieruimte.
Buitenkant_zwartzustersstraat Co-working space in het hart van Antwerpen in Antwerpen

Deze co-working space bevindt zich in het hart van Antwerpen nabij de Grote Markt. Hier krijg je de kans om deel uit te maken van een community samen met Flyer.be . Je beschikt over een eigen werkplek van 31 m² met een afgesloten bureau van 15 m² en deelt een vergaderzaal & keuken met de mensen van Flyer.be . Overigens beschik je over alle benodigdheden (WiFi, kuisploeg, ..) om het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Liefst iemand in de grafische sector. Voor meer info mail naar daan@spacified.com
Ape_1 House of APE in Antwerpen

Prachtige locatie in hartje Zurenborg met een totale oppervlakte van 232m2. Dit unieke pand, wat vroeger een klooster was, leent zich zowel voor Coworking als event, meeting, training & workshop ruimte. De Coworking is op een zeer aangename en huiselijke manier ingericht, waardoor creativiteit en inspiratie direct tot stand komen. Naast de algemene work/event space is er ook een meeting/workshop room van 45m2. Hier kunnen zeker 14 personen in boardroom opstelling fijn vergaderen. Deze locatie is zeer dicht gelegen bij Berchem station. Daarnaast liggen de tram en bus op een minuut wandelafstand. Dus, alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring! .
Default_space Chateau La Louveterie in Verviers

UNIEK AANBOD! Kasteel La Louveterie Jalhay, Verviers Wil je tijdelijk wonen en/of werken in stijl? Heb je behoefte aan rust en natuur? Sieren ondernemingszin, creativiteit en verantwoordelijkheid jouw persoonlijkheid? Ben je niet bang voor wat onderhoud en klusjes? Wij zoeken alvast serieuze kandidaten die perfect matchen met de behoeften van dit magnifieke en luxueuze kasteel. Gelimiteerde aanbod vanaf 250,- p.p. excl. kosten nutsvoorzieningen. Chateau de la Louveterie ( country house ) This magnificent 18th century castle is nestled in lush greenery and also benefits from an excellent location in the countryside. It was renovated in 2004 in a very authentic, with attention to detail. A large park with pond 2ha it offers intimacy and elegance. His style is refined with its large rooms, molded ceilings, beautiful floors of yesteryear and impressive fireplaces. Situated near the High Fens, away from all eyes, the castle enjoys an excellent location in a quiet area yet close to all amenities. Château de la Louveterie is a country house and is located in Province de Liège, Walloon Region, Belgium.
Img_3605 Unieke Pop-up locatie nabij de Grote Markt in het hart van Antwerpen in Antwerpen

Toplocatie in het centrum van Antwerpen met een totaal opp. van 132 m². Uniek pand met een middeleeuwse toets gelegen in de Hofstraat 24 op ca. 30m van de Grote Markt. Met een prachtige lichtinval (door het glazen dak) is dit de ideale locatie voor een evenement of POP-UP restaurant. Buiten 2 evenementiële ruimtes beschikt het pand ook over een professionele keuken, een koelruimte, een ruime kelder en een aparte wijnkelder. Deurslot kan vanop afstand bediend worden en camerabewaking kan voorzien worden.
Presentatie_1500 Meeting room in Gent

Vanaf 24 € / uur Boardroom - ideaal voor formele vergaderingen. U kiest voor een ruime, indrukwekkende ruimte met een prachtig uitzicht wanneer u uw klant wil overtuigen of samen met het bestuur een belangrijke beslissing moet nemen. GRATIS internet, flipchart en 55 inch Plasma scherm. *prijzen afhankelijk naargelang het aantal deelnemende personen, u kan de tarieven hier raadplegen. Catering-diensten zijn eveneens beschikbaar.
Reinaert_galerij POP UP in de Reinaert Galerij-Sint Niklaas in Sint-Niklaas

Dress and the City, Fashionista? A museum of the world, Wunderbar? Art & Craft A new brand or a Pop-Theater.... Food-vibrations or Wine-appelation? A blind break for everyone who wants to have a taste! Voor al diegene die zich geroepen voelen om de Reinaert galerij te vernieuwen, verfrissen en in te vullen. Wees welgekomen, met de feestdagen in zicht voor een geslaagd project! Vanaf € 326,- per maand kan je je eigen pop-up winkel starten! Het kan in hartje centrum van Sint Niklaas. Galerij Reinaert met een ingang aan zowel de Grote Markt, als de Stationsstraat heeft diverse mogelijkheden voor creatieve ondernemers. De periodes zijn flexibel van 1 maand tot 1 jaar middels een bezetting ter bede contract. Geïnteresseerd? Reageer dan snel en wie weet open jij je pop-up nog voor de feestdagen. info@prevenda.be http://www.prevenda.eu/a…/detail/sint-niklaas-popup-winkels/ Alle goeds, Prevenda en de Reinaert galerij
Veurne1 SuperSTUDIO4 ? The place is yours ! in Veurne

SuperSTUDIO4 is een kant-en-klare pop-up locatie in het pittoreske Veurne, temidden de Westhoek, op weinig minuten vankuststeden als Nieuwpoort, Koksijde. Uitstekende commerciële ligging aan de gekende Grote Markt, open karakter met veel etalage, verfijnde inrichting, uitgerust met alle hedendaags comfort voor kwalitatieve presentaties. De ruimte heeft alles in zich opdat u als startende ondernemer, kunstenaar of creatief ontwerper van start kan gaan. Just plug and play! Info & beschikbaarheid www.superstudio4.com en facebook natuurlijk !
Untitled-1 The Popcorn in Antwerpen

The Popcorn is de 'grooviest' bar van Antwerpen. Binnenlopen in The Popcorn is terug gaan in de tijd. Genieten van de muziek uit de jaren zeventig en tachtig, relaxen in één van onze lippenzeteltjes en ondertussen sippen van een lekkere cocktail. Het bollen-behangpapier, de kuipzeteltjes, de kleuren, de typische kledij,... je vindt het allemaal terug bij ons. Voor de grooves en de moves zorg je natuurlijk zelf met behulp van onze DJ's. Je betreedt The Popcorn via Bier Central en wandelt zo de grote trap op richting de zeventiger jaren of via Kelly's Irish Pub aan de kleine bar.
Buitenkant_sneeuw ClubHouse Coworking Space in Kontich

In het ultramoderne ClubHouse kan je flexibele werkplekken, aanloopbureaus, concentratieruimtes, vergaderzalen, trainingslokalen en presentatieruimtes huren wanneer jij ze nodig hebt, terwijl je gebruik kan maken van de uitmuntende ICT-infrastructuur van het ClubHouse. Alles is erop voorzien om jou een fijne werkplek te bezorgen waar het efficiënt en aangenaam werken is!