Questionmark

Veelgestelde vragen

1. Hoe contacteer ik de verhuurder van een ruimte? En hoe vind ik de prijs of de beschikbaarheid?

Klik simpelweg op 'Vraag beschikbaarheid' op de pagina van de ruimte waarin je geïnteresseerd bent. Je kan je vragen over de prijs en de beschikbaarheid rechtstreeks richten aan de verhuurder. Wij kunnen je deze informatie niet bezorgen aangezien de verhuurder hierover beslist.

2. Ik wil een (pop-up) project organiseren; hoe start ik?

Indien je nog een ruimte nodig hebt voor je project, start je door tussen de ruimtes op het platform te zoeken. Heb je de geschikte ruimte gevonden? Neem dan contact op met de verhuurder zoals hierboven omschreven wordt.

3. Hoe werkt een open aanvraag?

Als je een ruimte nodig hebt en niet direct kan vinden wat je zoekt, kan je een open aanvraag plaatsen. Hierin omschrijf je wat je zoekt en wat je wil organiseren waarna wij dit laten weten aan alle verhuurders. Ondertussen kijken wij ook of we een geschikte ruimte voor je project kunnen vinden.

4. Ik organiseer een project en heb al een ruimte gevonden; waar kan ik Spacified voor gebruiken?

Voeg je project toe aan de POP-UP Guide om extra zichtbaarheid te krijgen. Dit inspireert bovendien verhuurders die je kunnen contacteren om je project opnieuw in hun ruimte te organiseren.

5. Moet ik foto's toevoegen aan mijn ruimte?

Huurders zijn in het algemeen meer geïnteresseerd in een ruimte als ze deze al eens kunnen zien. We raden dit dus ten sterkste aan. Als je geen foto's kan toevoegen, stuur deze dan simpelweg via e-mail naar info@spacified.com waarna wij ze met plezier voor je toevoegen.

6. Rekent Spacified commissie aan op de huuropbrengsten?

Neen, we vragen geen enkele transactionele kost. We rekenen enkel een kleine kost aan om je ruimte op Spacified te plaatsen en we hebben bovendien ook een gratis plan.

7. Bieden jullie basiscontracten aan?

We bieden geen basiscontracten aan. Wij zijn enkel de matchmaker tussen projecten en ruimtes. Maar als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, contacteer ons en wij helpen je graag verder.
Heb je een vraag en vind je het antwoord hierboven niet?

Contacteerons