Wat is 'ruimte'?

Spacified gelooft dat eender welke fysieke locatie gebruikt kan worden om een bedrijf te starten, een meeting te houden, een evenement te organiseren of een pop-up shop in te houden. Veel locaties worden vandaag niet volledig gebruikt of staan leeg. Spacified staat voor een creatief en verantwoordelijk gebruik van fysieke ruimte.

Vandaar onze slogan: Anything is a space.


Leegstand wordt een probleem

Onze wereld raakt stilaan volgebouwd. Huizen, kantoorgebouwen, wolkenkrabbers, scholen, hotels, evenementenhallen, bioscopen, sportstadions, publieke centra, enz... Eén voor één hebben ze elk hun eigen doel. Toch zien we vaak dat deze ruimtes weinig of gewoon niet gebruikt worden. Wij geloven dat we al deze locaties zinvoller moeten gaan gebruiken.

Een betere match

Overal ter wereld zijn er mensen dagelijks op zoek naar ruimte. Denk aan de jonge ondernemer die een kantoor zoekt om zijn bedrijfje te starten, of aan de eigenaar van een webshop die zijn nieuwe producten in een stad wil voorstellen aan winkelende mensen. Denk ook maar aan het evenementenbureau dat op zoek is naar een prachtige locatie voor een belangrijke klant. Zij weten vaak niet dat er heel wat Verhuurders zijn die hen met open armen willen verwelkomen in hun locatie. De missie van Spacified is om deze mensen met mekaar in contact te brengen. Matchmaking op zijn best.

Voorbeelden nodig?

Vastgoedeigenaars kunnen hun lege winkels beschikbaar stellen voor een pop-up shop. Lege kantoren kunnen verhuurd worden aan start-ups. Een middeleeuws kasteel kan de perfecte locatie zijn voor een nieuwe co-working spot. Wil je zelf een voorbeeld worden? Sluit je aan bij Spacified en toon dat het kan!


Word een Verhuurder